tag:blogger.com,1999:blog-2376004710964955846.post5601968052361050708..comments2022-04-08T07:34:41.113+03:00Comments on ESER ISPARTALI: TAS KEBABIUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2376004710964955846.post-91746383343869607152014-08-08T02:23:20.201+03:002014-08-08T02:23:20.201+03:00Tas kebabı yazınızı ve tarifi okurken bir kez daha...Tas kebabı yazınızı ve tarifi okurken bir kez daha yapmam gerek diye düşündüm. Harika bir sunum ve tarifi, ellerinize sağlık.<br />Pek benzemese de tasın içinde yapıyorum:)) ve arpacık soğan kullanıp etrafında pilav pişirirdim. Gelecek defa püreli, kakuleli ve anasonlu olacak ama etlerde favorim yeni baharı da eklemek isterim doğrusu tuzekmekhttp://www.tuzekmek.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2376004710964955846.post-3872573050087679852013-01-07T14:38:39.371+02:002013-01-07T14:38:39.371+02:00Ben de eskicilerde bulduğum kocaman bir bakır tenc...Ben de eskicilerde bulduğum kocaman bir bakır tencereyi kalaylattım, tas kebabı için onu kullanıyorum. Marianna Yerasimos'un kitabında bulduğum tarif ile yapmıştım ama kendim haricinde kimse bu anasonlu, naneli tadı beğenmedi. Belki tas kebabı diyerek deforme olmuş tas kebabı ile ilgili beklenti yaratmış olmakla, dolayısı ile önkoşullanmalar ile ilgisi vardır bu durumun. Yine de ben tas kebabı olarak bunu pişirmeye devam ediyorum. Elinize sağlık. Bakır kaplara bayıldım. İlk fırsatta bakacağım. Zehrahttps://www.blogger.com/profile/01340447172302109170noreply@blogger.com